Du är inte ditt CV

Läs på om tjänsten du sökt och sälj in dina styrkor mot kraven som ställs. Var ärlig och underskatta inte dig själv. Visst har ett CV stort inflytande på om du blir kallad till intervju eller inte, men det är hur du är som person som kommer ta dig framåt i rekryteringsprocessen.

Våga fråga om det är något du är osäker på när du läst på om tjänsten. Ring och prata med den som rekryterar och våga promota dig själv. Vad man som rekryterare kan avläsa från ett CV är oftast bara toppen av isberget och det är på intervjun som du kan briljera genom att visa vem du är bortom ditt CV.

Du är ditt eget varumärke

Du har förmodligen någon gång hört talas om att framgångsrika företag byggs av människor som jobbar där. Inte på grund av det som står i deras CV utan för vad man kan åstadkomma som individ. Du har säkert själv egna intressen, drivkrafter och ambitioner och det är dessa som gör dig till en intressant kandidat i slutändan. Vad kan just du åstadkomma med hjälp av de förutsättningarna? Ett CV är ett kvitto på att du kanske har de meriter som krävs för tjänsten men det säger oss inte så mycket mer än så. Det är vad du gör med kunskapen som kan göra dig till en framgångssaga.

Det vi jobbar med på Uniflex är att vi matchar förutsättningarna som du behöver för att kunna prestera mot det förutsättningar som arbetsplatsen kan erbjuda. Vi vill hitta rätt person till rätt plats för att du ska trivas samtidigt som du får den bästa chansen till att utnyttja din fulla potential. Detta gör att det är otroligt viktigt att vara ärlig under en rekryteringsprocess, men missta inte detta för att underskatta dig själv. Visa och berätta för den rekryterande chefen vem du är, vad du förväntar dig och vad du kan göra!

Mer om CV. (Uniflex)